Autor: Dnevnik

Novi Sad
22.11.2017.
08:55 > 12:32
Ponovljeno suđenje Borisu Radovanoviću Ginisu (48), okrivljenom za tridesetak razbojništava, koje prate veoma jake mere obezbeđenja u Višem sudu u Novom Sadu, odloženo je jer je odbrana tražila da se proces izmesti iz nadležnosti tog suda.
  • pera

    28.01.2018 02:31
    da nije previše i za Ginisa?
    Nisam upoznata sa njegovim CV-om, ali da li je moguće da za dve pljaćke i više sitnih prekršaja, bez krijumčarenja droge i bez ubistva dobije tako visoku kaznu? A šta bi onda trebalo da dobije Šarić? A dobio "pojačanroditeljski nadzor". Ovo je sprdnja od suda, jako velika sprdnja.Bilo bi više pravde u gradu, da se sud raspusti. Rekao bi čovek da kazne donose izvlačenjem papirića iz šešira.
  • WeAreBorg

    24.11.2017 18:52
    Ima da kidne i treći put garant. Ali kad Žeželj bude gotov...
  • Pjetar

    22.11.2017 11:25
    U pravu je
    Treba da mu se sudi u prisustvu sudija ginisove knjige rekorda!

    Još 3 pljačke i oboriće sopstveni rekord!
    Srbija i Srbi umesto da su ponosni što imaju čoveka koji ih predstavlja u ovako riskantnoj profesiji oni pljuju i proganjaju!

    E moja smrdijo

    Sramota, nije ni čudi što nam je ovako loše stanje u državi!

    Pravda za Ginisa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna